GRATIS VERZENDING

Bestellingen boven de €50 worden gratis in Nederland bezorgd en bestellingen boven de €75 worden gratis in Belgie bezorgd. 

 

 

LEVERTIJD

Levering binnen 3-4 werkdagen.

 

 

RETOURNEREN

Een product kan binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden met het meegeleverde retourformulier. Het product mag alleen geruild worden als het product ongebruikt is, in goede staat verkeert in originele verpakking. Bij producten die met een korting/ in de sale zijn verkocht ontvang je een tegoedbon en geen geld retour. Vergeet op het retourformulier niet uw rekening nummer in te vullen, wij kunnen dan uw terugbetaling in orde maken binnen 14 dagen. Let op, deze terugbetaling wordt voldaan vanuit Limitless Projects BV.

Retourzendingen zijn voor eigen rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat Limitless Projects BV niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen. 

 

 

RUILEN 

Een product kan binnen 14 dagen na ontvangst geruild worden met het meegeleverde retourformulier. Het product mag alleen geruild worden als het product ongebruikt is, in goede staat verkeert in originele verpakking.